De twee drijvende krachten achter Zorgt. Communicatie zijn Michiel van der Ham en Mireille Goedkoop. Het leveren van kwaliteit, snel handelen en doen wat je zegt, zijn onze belangrijkste waarden. Over wat ons verder zo goed maakt, kunnen we mooie verhalen houden. Maar we hebben liever dat je het zelf komt ervaren. Wat onze klanten van ons vinden, zegt wat ons betreft veel meer.

Het werk dat Zorgt. Communicatie verzet, kunnen we niet alleen. Daarom hebben we heel bewust gekozen voor een team van mensen dat bij ons past. Wij wensen ons geen kantoor vol met personeel. Wat we wel willen, zijn samenwer- kingsvormen met creatieve ondernemers. Mensen die net als wij vrijheid, kwaliteit en een snelle en directe manier van werken belangrijk vinden. Maar vooral zijn dit mensen die hun werk, net als wij, met zorg doen. En dat merk jij als opdrachtgever terug in het eindresultaat.

Contact heb je voornamelijk met ons. Wij hebben de touwtjes van alle projecten in handen en bepalen wie, waar aan werkt. Jij spreekt dus direct met Mireille of Michiel. Wil je meer weten over onze achtergrond?

LinkedIn MichielLinkedIn Mireille